Afwaszeep

150 undefined

Voor een plasticvrije en natuurlijke afwas Heerlijk frisse geur

€ 8,99

De voordelen van de Afwaszeep zijn:

100% plasticvrij

100% plasticvrij

Handgemaakt in Nederland

Handgemaakt in Nederland

Heerlijke citroengeur

Heerlijke citroengeur

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

Palmolievrij

Palmolievrij

Vegan en dierproefvrij

Vegan en dierproefvrij

Vrij van sulfaten en parabenen

Vrij van sulfaten en parabenen

Home is where the dishes are

Ervaar een écht schone vaat: ga voor blinkende borden, 0% plastic, palmolievrij, vrij van sulfaten en parabenen én vegan. Ga voor de Afwaszeep van HappySoaps! Dit solide blok heeft een krachtige en snelle schoonmaak werking en ruikt heerlijk fris naar citroen. Ga voor een glanzend effect, zonder plastic of overbodige middelen te gebruiken. Happy you, happy earth!

Happy Soaps

Vermijd geïrriteerde handen: pH-huidneutraal en vrij van parabenen en sulfaten

Onze nieuwe Afwaszeep kun je gebruiken zonder geïrriteerde handen! De zeep is namelijk pH-huidneutraal. De pH-waarde van de hand is enorm belangrijk voor het beschermen van de huid tegen infecties, irritaties, allergieën en uitdroging. Veelvuldig gebruik van een (afwas)product met een hoge pH-waarde kan dit verstoren. Wij verzorgen je handen goed en daarom kun je de Afwaszeep met een gerust hart dagelijks gebruiken. Daarnaast vind je in de Afwaszeep geen sulfaten en parabenen.


Waarom is dat belangrijk? Dat komt doordat parabeen een chemisch middel is dat gebruikt wordt om producten langer houdbaar te maken. Veel mensen zijn allergisch voor deze stof en dit kan slecht zijn voor je lichaam. Genoeg reden om ze te vermijden. Sulfaten zijn een middel om een product te laten schuimen. Het nadeel is dat deze natuurlijke oliën uit de huid kunnen onttrekken. Onze Afwaszeep heeft deze schuimers niet nodig door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Waar bestaat deze zeep uit?

Bevat limonene. Anionogene oppervlakteactieve stoffen > 30%. Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%. Parfum < 5%.

Happy Soaps

Welke ingrediënten vind je in dit product?

Limonene

Limonene

Is een frisse geurstof die voornamelijk in Citrus planten voorkomt, daarom heeft het ook een citrusachtige geur.

Vergelijkbare HappySoaps

Deze producten zijn het meest populair onder onze vaste klanten