Welke Shampoo Bar past bij mij? - HappySoaps NL

Welke Shampoo Bar past bij mij?

Onze producten staan voor een plasticvrije cosmeticamarkt. Daarnaast zijn onze Shamboo Bars vegan, dierproefvrij en bevatten ze de beste ingrediënten. Dé shampoo die je zonder schuldgevoel kunt gebruiken. Maar, welke van die fijne Shampoo Bars moet je dan precies gebruiken? We krijgen regelmatig de vraag:
Hoi HappySoaps, welke Shampoo Bar moet ik kiezen?”
Uiteraard beantwoorden we alle vragen met liefde, maar het is nog sneller om in een blog een handig overzichtje te geven. Lees verder om te ontdekken welke Shampoo Bar perfect bij jou past!

Kies op geur en kleur!
Op zoek naar een shampoo die geschikt is voor dagelijks gebruik, een antirooswerking heeft, en gebruikt kan worden voor alle haartypes (normaal tot vet)? Dan hoef je bij ons geen concessies te doen. Al onze Shampoo Bars bevatten de bovenstaande fijne eigenschappen. Eigenlijk komt het vooral neer op jouw favoriete geur en kleur (het oog wil natuurlijk ook wat). We hebben een prachtige kleurrijke collectie aan natuurlijke, plasticvrije Shampoo Bars voor jou om uit te kiezen. Met het onderstaande helpen we je graag een keuze maken.

Voor de houtskoolliefhebbers
De Charming Charcoal Shampoo Bar is een geweldige geursensatie. Een neutrale, prettige houtgeur van bamboe gecombineerd met het statige van houtskool. Perfect voor een neutrale maar lekker geurende haarwasbeurt.

Voor de happy energiekeling
Eigenlijk het tegenovergestelde van de bovenstaande Shampoo Bar: You´re One in a Melon Shampoo Bar. Deze bar ruikt heerlijk naar meloen en kersenbloem. Gegarandeerd een geurexplosie van heerlijk zoete elementen. Voor een sweet start of the day!

De oplossing voor ieder probleem: thee!
Ultieme serene rust. Zo kun je de geur van de Tea-Riffic Shampoo Bar treffend omschrijven. De geur van verse groene thee en extracten van ginseng hebben een kalmerende werking. Deze Shampoo Bar versterkt daarnaast de haarwortels en verzorgt de droge hoofdhuid.

Seas the day!
Waan je even in de zee, op zelfs de meest doordeweekse en druilerige dagen. Met onze In Need of Vitamin Sea Shampoo Bar haal je de zee jouw badkamer in voor een vitamine boost! De vrolijke blauwe bar geurt heerlijk fris en bevat shea butter en olijfolie voor een verzachtende en verzorgende werking.

Prinselijk douchen
Een diepe, verzorgende reiniging die heerlijk naar lavendel ruikt. Een royale ervaring in de douche! De Purple Rain Shampoo Bar is niet voor niets vernoemd naar het prachtige nummer van Prince; het is namelijk onmogelijk om níet aan het nummer te denken terwijl je deze kalmerende Shampoo Bar gebruikt :-)

Alöe Holic
Are you an Aloë Holic? De Aloë You Vera Much Shampoo Bar is sterk tegen een jeukende hoofhuid en roos. Daarnaast bevat de bar volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Deze Shampoo Bar is basic, maar altijd goed. Probeer hem en zeg ook Aloë You Vera Much!

Keep washing and carry on!
Een vrolijke gele bar die naar kamille en een vleugje honing ruikt. De Chamomile Down & Carry On Shampoo Bar geeft een goede invulling aan de bekende Engelse lijfspreuk. Ontspannend, reinigend én verzorgend. Een driepunter in een bijzonder geel jasje!

Bekijk het eens met een roze bril
We kunnen niet ontkennen dat we een behoorlijk roze bril op hadden, toen we de La Vie en Rose Shampoo Bar ontworpen. Toch kun je ons waarschijnlijk snel vergeven. Nadat je deze Shampoo Bar één keer hebt gebruikt, weet je meteen waar we het over hebben. Je neemt die bril zo over! Deze Shampoo Bar heeft een geweldige samenstelling: een heerlijk dromerige geur, felroze kleur en is goed voor haar én lichaam. Zie je alles ook al roze? :-)

Spice up your hair
Ben je een cinnamon-freak? Begin jij ook te watertanden bij de gedachte aan in kaneel in koekjes, gerechten en drankjes? Als je je hieraan kunt relateren, dan is de Cinnamon Roll Shampoo Bar zeker iets voor jou. Een pittige en krachtige geursensatie voor dé kaneelliefhebber. Favoriet onder onze mannelijke klanten, maar zeker ook geschikt voor vrouwen.

Naar de Shampoo bar collectie

Terug naar blog