Welke Shampoo Bar past bij mij?

Welke Shampoo Bar past bij mij?

Onze producten staan voor een plasticvrije cosmeticamarkt. Daarnaast zijn onze Shamboo Bars vegan, dierproefvrij en bevatten ze de beste ingrediënten. Dé shampoo die je zonder schuldgevoel kunt gebruiken.

Maar, welke van die fijne Shampoo Bars moet je dan precies gebruiken? We krijgen regelmatig de vraag:

Hoi HappySoaps, welke Shampoo Bar moet ik kiezen?”

Uiteraard beantwoorden we alle vragen met liefde, maar het is nog sneller om in een blog een handig overzichtje te geven. Lees verder om te ontdekken welke Shampoo Bar perfect bij jou past!

Kies op geur en kleur!
Op zoek naar een shampoo die geschikt is voor dagelijks gebruik, een antirooswerking heeft, en gebruikt kan worden voor alle haartypes (normaal tot vet)? Dan hoef je bij ons geen concessies te doen. Al onze Shampoo Bars bevatten de bovenstaande fijne eigenschappen. Eigenlijk komt het vooral neer op jouw favoriete geur en kleur (het oog wil natuurlijk ook wat). We hebben een prachtige kleurrijke collectie aan natuurlijke, plasticvrije Shampoo Bars voor jou om uit te kiezen. Met het onderstaande helpen we je graag een keuze maken.

Voor de panda- en houtskoolliefhebbers
De Happy Panda Shampoo Bar is een geweldige geursensatie. Een neutrale, prettige houtgeur van bamboe gecombineerd met het statige van houtskool. Perfect voor een neutrale maar lekker geurende haarwasbeurt.

Voor de happy energiekeling
Eigenlijk het tegenovergestelde van de bovenstaande Shampoo Bar: You´re One in a Melon Shampoo Bar. Deze bar ruikt heerlijk naar meloen en kersenbloem. Gegarandeerd een geurexplosie van heerlijk zoete elementen. Voor een sweet start of the day!

De oplossing voor ieder probleem: thee!
Ultieme serene rust. Zo kun je de geur van de Tea-Riffic Shampoo Bar treffend omschrijven. De geur van verse groene thee en extracten van ginseng hebben een kalmerende werking. Deze Shampoo Bar versterkt daarnaast de haarwortels en verzorgt de droge hoofdhuid.

Seas the day!
Waan je even in de zee, op zelfs de meest doordeweekse en druilerige dagen. Met onze In Need of Vitamin Sea Shampoo Bar haal je de zee jouw badkamer in voor een vitamine boost! De vrolijke blauwe bar geurt heerlijk fris en bevat shea butter en olijfolie voor een verzachtende en verzorgende werking.

Prinselijk douchen
Een diepe, verzorgende reiniging die heerlijk naar lavendel ruikt. Een royale ervaring in de douche! De Purple Rain Shampoo Bar is niet voor niets vernoemd naar het prachtige nummer van Prince; het is namelijk onmogelijk om níet aan het nummer te denken terwijl je deze kalmerende Shampoo Bar gebruikt 🙂

Alöe Holic
Are you an Aloë Holic? De Aloë You Vera Much Shampoo Bar is sterk tegen een jeukende hoofhuid en roos. Daarnaast bevat de bar volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Deze Shampoo Bar is basic, maar altijd goed. Probeer hem en zeg ook Aloë You Vera Much!

Keep washing and carry on!
Een vrolijke gele bar die naar kamille en een vleugje honing ruikt. De Chamomile Down & Carry On Shampoo Bar geeft een goede invulling aan de bekende Engelse lijfspreuk. Ontspannend, reinigend én verzorgend. Een driepunter in een bijzonder geel jasje!

Bekijk het eens met een roze bril
We kunnen niet ontkennen dat we een behoorlijk roze bril op hadden, toen we de La Vie en Rose Shampoo Bar ontworpen. Toch kun je ons waarschijnlijk snel vergeven. Nadat je deze Shampoo Bar één keer hebt gebruikt, weet je meteen waar we het over hebben. Je neemt die bril zo over! Deze Shampoo Bar heeft een geweldige samenstelling: een heerlijk dromerige geur, felroze kleur en is goed voor haar én lichaam. Zie je alles ook al roze? 🙂

Spice up your hair
Ben je een cinnamon-freak? Begin jij ook te watertanden bij de gedachte aan in kaneel in koekjes, gerechten en drankjes? Als je je hieraan kunt relateren, dan is de Cinnamon Roll Shampoo Bar zeker iets voor jou. Een pittige en krachtige geursensatie voor dé kaneelliefhebber. Favoriet onder onze mannelijke klanten, maar zeker ook geschikt voor vrouwen.

HappySoaps Shampoo Bars

26 Reacties

 1. Danielle Colen

  Ik zou een bar met rozenarijn heerlijk vinden. Voor natuurlijk en oppeppend boor haar en geest. Heerlijk! of jasmijn en sinaasappel , Rozen, of honing met aloë Vera

  Antwoord
  • Heleen

   Een frisse ietwat oosterse citroengras gember geur in een lichtgroene/gelige kleur die goed is voor huid en haar zou ik de perfecte shampoo/soapbar vinden!!

   Antwoord
 2. Karin de Vos

  Ik ben inderdaad gek op cinnamon, die zou ik wel willen proberen en de rozemarijn lijkt me ook fijn! Camille zou ook goed zijn voor mijn haar, maar eigenlijk wil ik ze allemaal wel ervaren en zien wat het met mijn lange, grijzende haren doet!

  Antwoord
  • Diana

   Mint met een vleugje aardbei en
   Heerlijk tintelfris voor de hoofdhuid.
   Mintgroen met rode bar zou dan een pakkende kleur zijn

   Antwoord
 3. Marina Terlouw

  Een bar met honing voor zacht haar, een ingrediënt erin voor meer volume, en dan met de zachte geur van jasmijn, zodat ik elke keer terug dat ik mijn haren was terug denk aan vakanties in Thailand… natuurlijk is die bar wit, want wit staat voor schoon en de jasmijn is ook wit. Als kers op de taart maken jullie er dan nog een lekker schuimende conditioner bar bij! Wat zal dat mooi staan op de houten zeepplankjes in mijn strakke badkamer….

  Antwoord
 4. Christine

  Misschien is het een idee om proef shampoo bars te maken.. ik heb al eerder shampoo’s geprobeerd maar die bevielen niet. Als ze kleiner en daardoor iets goedkoper zijn is het makkelijker om te testen… en het is best wel een uitgave voor mensen met een kleine beurs.

  Antwoord
 5. Patty-Lou van Domselaar

  Een bar met wilde rozen lijkt mij heerlijk. Ik als (oudere vrouw 😉 vind de geur van wilde rozen heerlijk en brengt mooie herinneringen van vroeger tot leven. Wilde rozen geur is een rustgevende en liefdevolle geur. Heerlijk om je daarmee te omarmen.

  Antwoord
  • Marian Zijlstra Bergsma

   Maar 1 soort??? Ik zou er wel meer willen bedenken. Groene appel, pioenrozen, bier, seringen, en voor de winter de glühwein ?

   Antwoord
 6. Marijon Ohm

  Een heerlijke citrus frisse shampoo bar, voor de warme zomerse dagen ??

  Antwoord
 7. Mira

  Kunnen julie een lijst met ingredienten op de site zetten?

  Antwoord
  • happyadmin

   Staat bij ieder product onder het tabje ‘extra informatie’. 🙂

   Antwoord
   • Kitty Vos - van Dam

    Een mooie bruine naar chocolade geurende shampoo bar lijkt me heerlijk. Als het dan ook nog lekker romig is ben ik een gelukkig mens onder de douche.

    Antwoord
 8. Debby

  Een bar met Rozemarijn en Munt.
  Lavendel ook heerlijk!

  Is er een shampoo bar die werkt als een “zilvershampoo?” Voor lichtblond en grijs haar?

  Antwoord
 9. Helga Frauenfelder

  Maartse viooltjes! Dát zou heerlijk zijn! Fijn, zacht, zoet en dromerig.

  Antwoord
 10. Jeanette

  Amandelolie! Verzachtend, verzorgend en zo’n zalige geur. Wel fijn te combineren met sinaasappel voor een friszoete toon. Ik ruik het nu al bijna 😀

  Antwoord
 11. Eefke

  Sali… heerlijke geur, evt met rozemarijn? In een olijfgroen/ grijze kleur
  Of amandel, met een vleugje Cocos in een taupe kleur

  Antwoord
  • Simone H.

   Curcuma, vlierbloesem, lindebloesem, achillée, jonge braamscheuten, brandnetel……zoveel mogelijkheden…..

   Antwoord
 12. Margreet

  Een bar met de zachte geur van amandel of met cocos, daar krijg je zo’n lekker vakantiegevoel van!

  Antwoord
 13. Tessa

  Mijn dochter van 7 roept : Aardbei met chocolade ! in een lekker fris rood kleurtje . Top dat er aan producten wordt gewerkt die beter zijn voor t milieu. Zal t zeker s uitproberen

  Antwoord
 14. Esther

  Een heerlijke zomerse bar met komkommer en een vleugje mint

  Antwoord
 15. Linda

  Kersenbloesem en dan zachtroze met wit. Dat lijkt me heerlijk ??

  Antwoord
 16. Truus

  Doe mij maar de geur van wilde kamperfoelie! Dat ruikt zo lekker!!

  Antwoord
  • Diana

   Ik zou heel graag een muntbar willen hebben zo’n heerlijke tintelfrisse bar met een vleugje aardbei en dan mintgroen met een beetje rood

   Antwoord
 17. Margreet

  Een shampoo waarin wilde berggeuren gecombineerd worden met frisse zeelucht, een ultiem vakantiegevoel tijdens het haren wassen

  Antwoord
 18. Mirjam Verlaan

  Nog ik denk aan m mooie bar met honing en vleugje jasmijn ogen het met zonnebloem en iets voor versteviging van het haarvolume

  Antwoord
 19. Nouck

  Waan je even in een hammam met de geur van oranjebloesem en een vleugje kardemom. Met een diepe turkooise shampoo bar wordt het een must in je badkamer.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *