5 redenen waarom HappySoaps het perfecte cadeau is voor SinterKerst&nieuw

5 redenen waarom HappySoaps het perfecte cadeau is voor SinterKerst&nieuw

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent lekker eten en gezelligheid, maar vooral stapels met fantastische cadeaus! Het vinden van het perfecte cadeau voor Sinterklaas en Kerst kan behoorlijk lastig zijn. Een geurtje is een enorm cliché en bovendien niet goed voor onze natuur en jouw portemonnee. Wij hebben een beter alternatief voor jou: HappySoaps. Ga er maar goed voor zitten, want wij geven jou 5 geweldige redenen waarom HappySoaps het ideale SinterKerst&Nieuw cadeau is dit jaar!

 


1. Het is plasticvrij!

Op dit moment bestaat onze zee uit meer dan 5 biljoen stukken plastic die zo’n 450 jaar nodig hebben om af te breken. Volgens ons is dit 450 jaar te veel en wij zijn er dan ook op gebrand hier een stop op te zetten! Door vele jaren ervaring in de cosmeticamarkt weten wij dat dit anders kan.

Plastic afval

Maar liefst 80% van het plastic afval is afkomstig van het land en wordt door de mens de natuur in geholpen. Door omwegen als de wind, riolen, grachten en rivieren komt dit vervolgens in de oceaan terecht. Daarom produceren wij 100% plasticvrije Shampoo Bars, zodat jij niet bang hoeft te zijn dat je je verslikt in een stukje plastic bij een bezoekje aan de plaatselijke visboer.

2. Goed voor de portemonnee

De Shampoo Bars van HappySoaps zijn aantrekkelijk geprijsd en besparen geld ten opzichte van de traditionele plastic shampoos. Omdat voornamelijk grote merken de cosmeticamarkt in handen hebben en jaar in jaar uit hun prijzen omhoog gooien, besloten wij het anders aan te pakken. Een Shampoo Bar van 70 gram staat gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen!

geld

Dat betekent dat je een Shampoo Bar gemiddeld wel 100 keer kan gebruiken! Zo is het jaarlijkse feestcadeautje niet alleen vriendelijk voor milieu, maar ook voor je portemonnee. Zou houd je geld over voor andere dingen, zoals een leuke winterjas voor jezelf – geen overbodige luxe tijdens deze koude maanden.

3. Happy Soaps <3 Nature!

bladeren

De gebruikelijke shampoo bevat vooral synthetische wasmiddelen. Ze zitten daarnaast vaak vol met palmolie. Bij HappySoaps is dit uiteraard niet het geval. Onze Shampoo Bars bevatten natuurlijke alternatieven voor chemische ingrediënten (lees ook onze blog hierover).

4. Voor ieder wat wils!

het perfecte cadeau

Een wijs persoon zei ooit ”Op ieder potje past een dekseltje”. Daar zijn we het helemaal mee eens. Ons ruime assortiment bestaat uit negen heerlijk ruikende Shampoo Bars, dus hoef jij niet alleen te genieten. Je kunt je hele familie verwennen met hun eigen Shampoo Bar! Klinkt als het perfecte cadeau toch?

5. Je hebt altijd lekker ruikende mensen om je heen!

Iedereen kent wel iemand die ruikt naar de sokken van je overgrootoma. Hoe fijn zou het zijn als je tijdens het Kerstdiner kunt genieten van het lekkere eten, zonder dat je je bezig hoeft te houden met de nare geur van een ander?

bloemen

De oplossing is simpel. Je gaat vliegensvlug naar onze webshop en je bestelt genoeg Shampoo Bars voor alle tafelgenoten. Zo zorg je ervoor dat iedereen tijdens het SinterKerst&Nieuw etentje heerlijk ruikt.

Ben je op zoek naar nóg meer leuke cadeaus? Neem een kijkje bij Shaversclub

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *