Originele én plasticvrije cadeau ideeën

Originele én plasticvrije cadeau ideeën

Ben je op zoek naar originele én plasticvrije cadeau ideeën? Wij helpen jou graag op weg om het aller- allerleukste cadeau te vinden. Eentje waarvan zowel ontvanger als het milieu blij wordt!

 

Plasticvrije cadeaus

Jaarlijks worden er enorm veel cadeausets aan geliefden cadeau gedaan. Heel veel van deze sets bevatten onnodig veel plastic. Enorm zonde, vooral als je je bedenkt dat er hele leuke plasticvrije alternatieven zijn.

Skip daarom al die onnodige, plastic cadeauverpakkingen en ga voor een duurzamer alternatief.

 

HappySoaps cadeautips

Wil je iemand (of jezelf, want self-love is altijd een goed idee) een bewust én lekker cadeau geven? Kies dan een van onze Giftboxen!

Onze Giftboxen en de producten die erin zitten zijn 100% (micro)plasticvrij. Dat betekent dat er geen grammetje plastic gebruikt wordt voor de productie, opslag én verzending van deze vrolijke cadeaudozen. 

 

Plasticvrije Giftbox

Onze Plasticvrije Giftboxen zijn een feestje om te geven én te krijgen. We hebben 4 verschillende soorten ontwikkeld. Op die manier hebben we voor iedereen de perfecte Giftbox.

 

HappySoaps Lavender Lullaby Giftbox Medium

 

Lavender Lullaby

De Lavender Lullaby Giftbox is een geweldig cadeau voor elke lavendel-liefhebber. Lavendel zorgt voor ontspanning van het lichaam en het verbeteren van de stemming.

Wij zijn groot fan van lavendel en daar zijn wij niet de enige in. Daarom hebben wij al onze lavendel-producten in deze Giftbox gebundeld voor de perfecte lavendel-sensatie.

 

HappySoaps tropical sensation giftbox medium

 

Tropical Sensation

Verander jouw badkamer in een tropisch eiland met de producten uit deze box. Ben je op zoek naar een cadeau voor liefhebbers van zon, zee en strand? Dan is Tropical Sensation een goede match!

Deze box zal ze het gevoel geven alsof ze op een hagelwit strand zitten, met hun voeten genesteld in het warme zand, omringd door tropische geuren.

 

HappySoaps fruity passion giftbox medium

 

Fruity Passion

Voor alle fruit liefhebbers is er de Fruity Passions Giftbox. Deze box is gevuld met de vrolijke, sprankelende en zoete geuren van fruit. Met al deze zoete vrolijkheid krijgt je optimisme een instant boost!

 

HappySoaps Herbs & Spices Giftbox Medium

 

Herbs & Spices

Zoek je iets met meer unieke en kruidige geuren? Dat is Herbs & Spices jouw go to box. Deze box is gevuld met kaneel, tea tree, pepermunt en groene thee. Een hele goede combinatie dus voor de echte spice-freaks!

Al onze Giftboxen zijn verkrijgbaar in 2 maten: Medium & Large. De Medium boxen bevatten een Body Bar, Conditioner Bar en Shampoo Bar. De Large boxen bevatten daarnaast ook een Natuurlijke Deodorant en Shaving Bar.

 

zo haal je het meeste uit jouw HappySoaps Bar

 

HappySoaps Bundels

Ben je op zoek naar nog persoonlijkere cadeau ideeën? Naast onze Giftboxen hebben we ook hele vrolijke bundels die je cadeau kan doen. Het leuke daarvan is dat je hierbij zelf de combinaties kunt maken.

Onze Happy Bundels variëren van een combinatie van 2 Body Bars tot een Body Bar met een Shampoo Bar. Vergeet ook onze Plasticvrije Badkamer Bundel niet voor een nog bredere range aan producten.

Deel jouw plasticvrije cadeautips ook in de #TeamPlasticVrij Facebookgroep. Zo dragen we samen bij aan een plasticvrije cosmeticamarkt!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *