Weg met de plastic douchegelfles! Ontdek onze Body Wash Bars - HappySoaps NL

Weg met de plastic douchegelfles! Ontdek onze Body Wash Bars

Ben jij klaar met al die die vervuilende, plastic douchegel flessen? Probeer dan eens een 100% plasticvrij en natuurlijk alternatief. Wist je dat de Body Wash Bars niet alleen goed zijn voor het milieu, maar dat ze nog veel meer voordelen hebben? Die vertellen we je graag hieronder.  

 

Voordelen van onze Body Wash Bars

Mochten de heerlijke geuren en vrolijke kleuren van de Body Wash Bars je nog niet overtuigd hebben: daarnaast zijn de Body Wash Bars ook beter voor jou, het milieu én jouw portemonnee.      

 

 

1. Vol natuurlijke ingrediënten
De Body Wash Bar zitten vol natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor jouw huid én het milieu zoals glycerine, decyl glucoside en shea butter.   Glycerine werkt hydraterend en voedt daarmee de huid. Door decyl glucoside zijn de Bars ideaal voor zelfs de gevoelige huid en voelt jouw huid heerlijk zacht aan na gebruik.   Ook shea butter zorgt ervoor dat jouw huid heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast zit dit fijne ingrediënt vol Vitamine E. Vitamine E gaat huidveroudering tegen, versterkt de huidbarrière en voedt de huid.  

 

2. SLS- en SLES vrij

Al onze producten zijn SLS- en SLES vrij, dus ook de Body Wash Bars. Waarom? Dit ingrediënt werkt uitdrogend en kan zorgen voor huidirritaties.   Wij gebruiken liever een natuurlijk alternatief dat zachter is voor jouw huid.    

 

 

3. Beter voor het milieu
Onze Body Wash Bars zijn een stuk beter voor het milieu dan traditionele plastic douchegelflessen. De Bars zijn namelijk 100% plasticvrij. Er zitten dus ook geen microplastics in verstopt!   Ook worden ze verpakt in gerecycled karton, zijn ze vrij van palmolie, compleet vegan én dierproefvrij.  

 

4. Waterbesparend

Traditionele douchegels bestaan vaak voor 80% uit water. Enorm zonde, want dat zorgt er niet alleen voor dat dit product onnodig water verbruikt, maar ook dat het onnodig veel ruimte inneemt tijdens het transport. Indirect zorgt zo’n grote plastic fles naast het afval dus voor meer CO2-uitstoot.   Bij het maken van de Body Wash Bars besparen wij op water. Dat voeg je er tijdens jouw douchebeurt namelijk zelf aan toe. Daarmee besparen we dus niet alleen water, maar indirect dus ook CO2 uitstoot.    

 

 

5. Beter voor jouw portemonnee
Wist je dat onze Body Wash Bars even lang mee gaan als 3 traditionele douchegelflessen? Dat is niet alleen veel beter voor de natuur, maar daardoor ook voor jouw portemonnee!  

 

6. Nooit meer slepen met zware, plastic flessen
Met deze Bars hoef je niet meer te slepen met die milieuonvriendelijke plastic flessen. De Bars zijn lekker compact en niet zwaar. Omdat ze dus langer mee gaan, hoef je ook minder vaak een nieuw product in huis te halen.  

 

Benieuwd naar wat anderen van de Body Wash Bars vinden?  
Paula: Heerlijk om te gebruiken. Was even wennen in het begin, maar ben er nu zeer tevreden over. Merk het ook aan mijn huid, die is niet meer zo droog. Ik ben er zeer blij mee.
 
Amanda: Ik ben zacht als een baby! Heerlijke zeep en m’n droge huid pakt het super op.
 
Laura: Weer terug naar vroeger, zeep! Fijn product, ruikt lekker en schuimt ook. Ik ben fan!
 
Dionne: Ik vind deze Body Bar zo fijn. Hij schuimt lekker en ruikt ook nog eens heerlijk. Je lichaam voelt lekker zacht.
  Wil jij de voordelen van onze Body Wash Bar zelf ervaren? Stap dan over en laat al die vervuilende, traditionele douchegelflessen links liggen!
Terug naar blog