Waarom je nu het nieuwste Feestdagen assortiment in huis moet halen!

Waarom je nu het nieuwste Feestdagen assortiment in huis moet halen!

 De mooiste tijd van het jaar gaat hand in hand met de heerlijke sfeer die eromheen hangt. En die sfeer wordt nu nog beter. Want speciaal voor de feestdagen hebben wij nieuwe, feestelijke Bars ontwikkeld. Onze nieuwe Feestdagen Bars zijn leuk om te geven, geweldig om te krijgen en heerlijk om te gebruiken. Ontdek ze allemaal!

 

Plasticvrije feestdagen met HappySoaps

Maak kennis met ons feestdagen assortiment vol heerlijke, winterse geuren, unieke Adventskalenders en Gift Sleeves. Welke van onze nieuwe Bars ga jij proberen?

 

happysoaps adventskalender

 

Adventskalender

Advenstskalenders zijn hot. En dat snappen we! Een Adventskalender is een prachtig cadeau om te krijgen. Of om aan jezelf cadeau te doen.

Maar waarom zitten traditionele adventskalenders altijd vol plastic? Wij vinden dat totaal onnodig. Daarom hebben we de Plasticvrije en Natuurlijke Adventskalender ontwikkeld.

De HappySoaps Adventskalender is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Een kalender om 12 dagen af te tellen en een variant voor 6 dagen.

Beide kalenders bevatten full-size plasticvrije producten. Ook zitten er nog niet eerder uitgebrachte producten én een leuke accessoire in.

 

Wonderful Fig Shampoo Bar

 

Feestdagen Shampoo Bars

Onze populaire Shampoo Bars zijn nu verkrijgbaar in de lekkerste, winterse geuren! Speciaal voor de feestdagen hebben we vier Shampoo Bars uitgebracht die perfect passen bij de tijd van het jaar.

Wonderful Fig ruikt, zoals de naam al zegt, heerlijk naar vijgen. Ontdek de zwoele, kruidige en tegelijkertijd krachtige geur die perfect bij het najaar past.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een vanille-lover? Dan is Cozy Vanilla de perfecte Bar. Deze Bar heeft een knusse vanillegeur gecombineerd met een vleugje bloemen.

Hul je badkamer in de geur van krachtige gember, frisse tangerine en zoete sandalwood met de Powerful Ginger Bar.

Deze Bar heeft niet alleen een winterse geur, maar ook een donkergroene kerstkleur. Daar krijg je gegarandeerd het kerstgevoel van!

Cinnamon Roll is een Bar die al langer in ons assortiment zit. Door de kruidige geur past ook deze Bar perfect bij de tijd van het jaar. Deze Bar heeft een pittige, krachtige geursensatie. Daar wordt iedere kaneelliefhebber blij van.

 

HappySoaps Feestdagen

 

Winterse Body Bars

Hul deze winter niet alleen jouw haar in een warme, feestelijke geur, maar ook jouw lichaam!

Geniet van de nieuwe, feestelijke Body Wash Bars in de geuren Wonderful Fig, Cozy Vanilla, Powerful Ginger en Cinnamon Roll.

Smeer jezelf na een warme douche ook in met één van de bijpassende, winterse Body Oil Bars. Kies jij voor Wonderful Fig of Cozy Vanilla?

Ben je op zoek naar een cadeau voor jouw vader of vriend? Dan is onze Happy Shaving Bar in de geur Powerful Ginger ook een hele leuke optie.

 

feestdagen bundels

 

Feestdagen bundels

Ben jij net zo enthousiast als wij over de nieuwe geuren? Dan kun je meerdere plasticvrije Feestdagen Bars uitproberen of cadeau geven. Kies dan voor een van onze voordelige feestdagen bundels.

Ze zijn niet alleen super leuk uit om cadeau te doen, maar ook heel erg fijn om zelf van te genieten. Twee of drie verschillende Bars. Jij kiest welke jij wilt ervaren of cadeau doen!

 

plasticvrije giftboxes

 

Giftboxes

Naast onze feestdagen bundels hebben we ook speciale, plasticvrije giftboxes voor de feestdagen. Deze giftboxes zijn leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op lavendel? Dan is Lavender Lullaby de perfecte giftbox.

De giftboxes Fruity Passion en Tropical Sensation zijn gevuld met de lekkerste zoete, fruitige en tropische geuren.

Ook voor de mensen die van warme, kruidige geuren houden hebben we de perfecte giftbox: Herbs & Spices.

Al onze giftboxes zijn verkrijgbaar in een medium en large variant. Ook zijn ze gehuld in een prachtige, bedrukte kartonnen feestdagen sleeve.

 

Bekijk hier ons volledige Feestdagen assortiment en geniet van onze nieuwste Bars!

Deel jouw tips voor plasticvrije feestdagen in onze Facebookgroep Team Plasticvrij.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *