Dag van de ondernemer: Maak kennis met Renée, HappySoaps verkoopster uit Brummen

Dag van de ondernemer: Maak kennis met Renée, HappySoaps verkoopster uit Brummen

Vandaag is het de dag van de ondernemer. Een dag om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken door ze in het zonnetje te zetten. Wij zijn enorm trots op alle ondernemers die HappySoaps verkopen en willen deze dag graag vieren door één van onze verkoopsters in de spotlight te zetten. Renée is een van onze trotse verkoopsters en onderneemt al bijna 17 jaar. We vertellen je alles over haar winkel Sol Luna en het dorp Brummen, waar je haar winkel kunt vinden.

 

sol luna brummen

 

Sol Luna

In het gezellige Brummen kun je Sol Luna vinden. Sol Luna is een kleurrijke winkel waar je terecht kunt voor duurzame kleding, cadeautjes én HappySoaps!

Bijna 17 jaar geleden startte Renée haar winkel in Brummen. “Toen had je al wel veel wereldwinkels, maar ik wilde iets anders. Iets wat jonger en hipper was.” Renée begon met de verkoop van tweedehands kleding in combinatie met duurzame, Fair Trade cadeautjes.

“Veel mensen hadden geen idee wat ik aan het doen was. Toen snapten mensen de link tussen het duurzame van kleding recyclen en de aandacht voor hoe producten gemaakt worden nog niet. Nu, 17 jaar later, begrijpt iedereen het en ik ben blij dat mensen duurzaamheid inmiddels ook steeds belangrijker vinden.”

Renée verkoopt in haar winkel alleen producten waar ze volledig achter staat. Producten die passen bij haar boodschap en missie. “Dat is de basis van de winkel en daar maak ik veel mensen bewust en blij mee.”

 

happysoaps verkooppunt brummen

 

In haar winkel verkoopt Renée al enkele jaren HappySoaps. “Ik ben begonnen met de verkoop toen het nog in ontwikkeling was en er alleen nog maar Shampoo Bars en Body Wash Bars waren.”

Voor Renée zijn de producten van HappySoaps extra speciaal, omdat het voor haar een lokaal product is. Hall, waar HappySoaps gevestigd is, ligt namelijk nét buiten Brummen.

“Het verhaal achter de producten is geweldig en ik bewonder de drive die er is bij HappySoaps. Ze enthousiasmeren zo veel mensen en breiden in enorm tempo uit.”

Wat het favoriete HappySoaps product van Renée is? “Ik kan niet kiezen! Ik vind alles met de Aloë Vera geur heel lekker. De Gezichstreiniger Bar is ook top en de Body Wash Bar met Argan en Rozemarijn ruikt ook geweldig.”

Plan jouw bezoek naar de leukste winkel van Brummen via Google Maps.

Renée is een van onze enthousiaste ondernemers die we graag in het zonnetje zetten tijdens de dag van de ondernemer. We zijn er trots op dat zij deel uitmaakt van ons HappySoaps team!

uiterwaarden brummen Bron foto: Frank Wandelt 

 

Ontdek de natuur

Misschien ken je Brummen nog niet: dit kleine dorp ligt dichtbij Arnhem en Zutphen, op de rand van de Veluwe. Ben je een keer lekker aan het wandelen op de Veluwe, vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Sol Luna.

 “Vaak rijden mensen alleen door Brummen heen, maar het is een fijn dorp met een prachtige omgeving.” Legt Renée uit.

Wil je nog meer natuur ontdekken, maak dan ook een wandeling door de uiterwaarden langs de IJssel of door een van de bossen die rondom het dorp Brummen liggen.

Fiets je liever door de natuur? Brummen is dé ideale plek voor een mooie fietstocht. Fiets door het prachtige landschap en maak de overtocht met het pondje naar Bronckhorst.

 

de vroolijke frans Bron foto: De Vroolijke Frans

 

De Vroolijke Frans

Ben je in de buurt van Arnhem of de Achterhoek en kom je langs Brummen, dan kun je een tussenstop maken bij De Vroolijke Frans. Dit authentieke restaurant is een van Renée’s favoriete plekjes.

Rust even uit en geniet van een warme kop koffie. Je kunt er ook terecht voor een fijne lunch of uitgebreid diner bereid met streekproducten.

Naast een restaurant is De Vroolijke Frans ook een plek waar regelmatig kleinschalige optredens of culturele activiteiten worden georganiseerd.

Wil je een tussenstop maken bij dit gezellige restaurant? Plan jouw route dan via Google Maps.

 

Ben je in de buurt van Brummen? Vergeet dan niet om een tussenstop te maken bij Sol Luna!

Benieuwd naar alle HappySoaps verkooppunten en onze enthousiaste ondernemers? Check ze hier.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *