Duurzaam wassen kan nu met onze Laundry Sheets!

Duurzaam wassen kan nu met onze Laundry Sheets!

Grote plastic flessen met vloeibaar wasmiddel zijn al lange tijd een alledaags onderdeel van onze huishoudens. Maar wist je dat deze flessen niet alleen veel ruimte innemen in onze kasten, maar ook een enorme impact hebben op het milieu? Dat kan ook anders, met de plasticvrije wasstrips – Laundry Sheets. Dit is een product dat ons in staat stelt kleding schoon te maken zonder de negatieve milieu-impact van traditionele wasmiddelen.

 

 

Hoe werken onze Laundry Sheets

De Laundry Sheets zijn wasmiddel in de vorm van een velletje dat eenvoudig in de wastrommel kan, of in de lade van de wasmachine. Met de Laundry Sheets zorg je binnen no-time voor een schone en lekker frisse was. Doseren gaat gemakkelijk met de losse sheets (vellen) in de verpakking. Plaats één of twee sheets, afhankelijk van de hoeveelheid was, samen met het wasgoed in de wasmachine en draai je gebruikelijke programma. Onze Laundry Sheets zijn zeer vriendelijk voor zowel de stoffen als de huid. Je kunt het dan ook zeker gebruiken met gevoelige stoffen zoals kasjmier, wol en zijde etc.…

Je kunt de Laundry Sheets ook goed gebruiken voor een handwasje. Vul je emmer of wasbak met warm water en gooi er een strip bij in en zie hoe het velletje 100% oplost in het water. Roer wel even goed door het water zodat de wasmiddel goed verdeeld wordt.

 

Een duurzame keuze

De traditionele wasmiddelen zijn vaak grote, zware flessen die veel ruimte in beslag nemen. Niet alleen in onze kasten, maar ook tijdens het transporteren ervan. Dit zorgt voor onnodig ruimteverlies en verhoogde co2-uitstoot tijdens het transport. Bovendien belanden deze plasticflessen na gebruik in ons milieu, waardoor plasticafval een steeds groter probleem wordt.

De strips zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bevatten geconcentreerd wasmiddel dat even effectief is als traditionele vloeibare wasmiddelen. De strips bevatten geen plastic en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Zo bespaar je jaarlijks gemakkelijk tientallen plastic flessen. De Laundry Sheets worden met liefde in Zweden gemaakt en zijn helemaal vegan en dierproefvrij. Daarnaast bevatten ze geen water. Dit in tegenstelling tot regulier wasmiddel, dat vaak uit 80-90% water bestaat! Enorm zonde, zeker gezien het feit dat je toch al water gebruikt tijdens het wassen.

 

Compact en handig

Omdat de Laundry Sheets een stuk kleiner verpakt zijn, kun je ze makkelijk opbergen en heb je niet je hele kast volstaan met grote, zware flessen. Ook zijn ze erg makkelijk om mee te nemen op reis. Ze kunnen zo mee in je handbagage tijdens een vlucht. Op deze manier kun je ook op vakantie wassen, ongeacht welke manier van wassen je tot je beschikking hebt. De wasstrips komen in een kartonnen doosje, maar deze sluit niet 100% af. Wil je dat de wasstrips de geur goed behouden, dan kun je ze het best in een afsluitbaar en herbruikbaar doosje stoppen.

 

Test onze Laundry Sheets

Onze Laundy Sheets zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Een Testpakket met 3 sheets, het standaard pakket van 35 stuks en in de veelgekozen bundel met 2x de standaard Laundry Sheets. Door middel van het testpakket kun je ontdekken of de Laundry Sheets wat voor jou zijn. Bestel ze nu en probeer het uit!

Happy washing!

 

 

 

 

Terug naar blog