Waarom jij onze natuurlijke deodorant moet gebruiken!

Waarom jij onze natuurlijke deodorant moet gebruiken!

Niemand wil na een lange werkdag stinkend thuiskomen! Onze plasticvrije natuurlijke deodorant is een echte must-have door zijn optimale bescherming tegen nare geurtjes en zweten. Hier nog 6 redenen waarom jij onze plasticvrije natuurlijke deodorant aan jouw routine moet toevoegen.

Persoon smeert deodorant op


1. Enkel natuurlijke ingrediënten
In onze Natuurlijke Deodorant zitten enkel natuurlijke ingrediënten die je huid optimaal verzorgen. Zo bevat deze shea butter, wat verzachtend en rustgevend op de huid werkt. Daarnaast zit er ook kokosolie in. Dit ingrediënt beschermt en voedt je huid en maakt het heerlijk zacht!

Lavendel deodorant


2. Geschikt voor de gevoelige huid

Onze deodorant Rainforest en Pink Tulip zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, doordat deze geen baking soda bevatten. Hierdoor is de deodorant op iedere type gevoelige huid te gebruiken, zelfs de beschadigde huid!

Rainforest deodorant


3. Beter voor de planeet (en jouw portemonnee)

Onze deodorant is vrij van (micro)plastics, parabenen en SLS! Dit maakt deze een bewuste keuze voor de planeet. Daarnaast gaan ze wel 2 á 3 maanden mee, wat dus beter is voor jouw portemonnee!

Sweet Roots deodorant


4. Vegan en dierproefvrij

Wij vinden het belangrijk dat onze producten goed zijn voor jou en de planeet, dus ook voor de dieren. Om deze reden zijn onze producten, dus ook onze deodorant, geheel vegan en dierproefvrij.

Pink Tulip deodorant


5. Handgemaakt in Nederland
Doordat de productie in Nederland plaatsvindt, hoeven er niet onnodig veel vrachtwagens, vliegtuigen of schepen door Europa - of de wereld - te reizen om je deodorant bij jou thuis af te leveren. We besparen dus op onnodig transport en voorkomen daarmee CO2 uitstoot.

Persoon heeft deodorant op vinger


6. 100% Recyclebare verpakkingen

De producten van HappySoaps zijn verpakt in recyclebare verpakkingen van gerecycled karton of worden verpakt in aluminium. Volledig plasticvrij. De reden waarom wij voor deze verpakkingen hebben gekozen, is omdat deze vervolgens weer goed te recyclen zijn.

Ben jij al overgestapt op onze plasticvrije natuurlijke deodorant?

 

 

Terug naar blog