Happy Aloë Vera Bundel

Voordelige bundel

De voordelen van de Happy Aloë Vera Bundel zijn:

100% plasticvrij

100% plasticvrij

Handgemaakt in Nederland

Handgemaakt in Nederland

Met de heerlijk frisse aloë vera geur!

Met de heerlijk frisse aloë vera geur!

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

Palmolievrij

Palmolievrij

Vegan en dierproefvrij

Vegan en dierproefvrij

Voordelige bundel

Voordelige bundel

Aloë, plasticvrije verzorging!

Natuurlijke aloë vera herstelt en hydrateert je huid en haar optimaal. Daarnaast droom je even weg bij de heerlijke verfrissende geur en kom je als herboren de douche uit! Voor alle aloë vera liefhebbers hebben we nu een complete Bundel samengesteld voor een perfect verfrissende, plasticvrije ervaring in de badkamer. Voordelig, plasticvrij en verfrissend!

Happy Soaps

Aloë You Vera Much Shampoo Bar

Are you an Aloë Holic? Onze Aloë You Vera Much Shampoo Bar is sterk tegen een jeukende hoofdhuid en roos. Daarnaast bevat de Bar volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Deze Shampoo Bar is basic, maar altijd goed. Probeer hem en zeg ook Alöe You Vera Much!

Aloë Vera Love Conditioner Bar

Het meest sprekende en mooie kenmerk van ons hoofd zijn onze haren! Je haar complimenteert je gezicht en vertelt veel over jou als persoon. Verzorg je haar met een product dat het respecteert. Aloë Vera doet dit op een fantastische manier. Het biedt natuurlijke hydratatie, helpt tegen een droge hoofdhuid en zit bomvol met natuurlijke voedingsstoffen. De Conditioner Bar maakt je haar heerlijk zacht en zorgt dat het goed valt. Voor een optimale hairday, iedere dag weer!

Happy Soaps
Happy Soaps

Happy Shaving Bar Aloë Vera

Aloë Vera is een onmisbaar ingrediënt voor de huid! Het voorkomt uitdroging en heeft voedende eigenschappen. Daarnaast ruikt het heerlijk zacht en natuurlijk. De Shaving Bar maakt je huid zacht en zorgt voor een gladde scheerbeurt. Net zo effectief als een normale bus scheerschuim, maar dan zonder de chemische ingrediënten of het vervuilende verpakkingsmateriaal.

Gezichtsreiniger Bar - Aloë Vera

Deze vrolijke Gezichtsreiniger Bar van HappySoaps bevat geen chemische rotzooi, vervuilende verpakking of palmolie. Dit is een beter, vrolijker en gezonder alternatief. Deze Bar bevat heerlijke Aloë Vera. Zacht, verzorgend en lekker geurend.

Happy Soaps

Vergelijkbare HappySoaps

Deze producten zijn het meest populair onder onze vaste klanten