Gastenzeepje - Amandel, Tarwe en Honing

30 undefined

Verzorgend en reinigend Natuurlijke ingrediënten

De voordelen van de Gastenzeepje - Amandel, Tarwe en Honing zijn:

100% plasticvrij

100% plasticvrij

Compact en handig formaat

Compact en handig formaat

Handgemaakt in Nederland

Handgemaakt in Nederland

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

Palmolievrij

Palmolievrij

Verzorgend en reinigend

Verzorgend en reinigend

Kruidig, verzorgend, een feestje!

In een handomdraai zijdezachte en soepele huid door de natuurlijke ingrediënten in deze Zeep. Dit Gastenzeepje met Amandel, Tarwe en Honing verzorgt je handen intens en omhelst ze in de zoete, kruidige geuren. Voor een diepe verzorging van de huid en heerlijk zachte handen!


Dit product is niet vegan: bevat honing

Happy Soaps

Bewust voor jou en de natuur

De Zeepjes van HappySoaps zijn beter voor jou en voor de planeet. Ze zijn namelijk vrij van plastic, SLS en parabenen. Een plasticvrije, bewuste en lekkere en vooral lekkere keuze!

Hoe gebruik je de Handzeep?

Zoals je iedere andere zeep gebruikt. Maak je handen nat en wrijf de zeep tussen de handen voor een heerlijk verzorgende reinigingservaring. Met het schuim kun je vervolgens je handen wassen. Om zo lang mogelijk van de Zeep te genieten, kun je deze na gebruik van de zeep het beste laten uitdrogen in een plasticvrij zeepbakje.

Happy Soaps
Happy Soaps

Ingrediënten

In deze Zeep zitten enkel natuurlijke ingrediënten. Zo bevat de Zeep amandel, wat je huid beschermt tegen uitdroging en pakt vrije radicalen (stoffen die het verouderingsproces van de huid versnellen) aan. Verder zit er honing in de Zeep, wat voor een krachtige hydratatie van de huid zorgt. Een geïrriteerde en ook vette huid zijn verleden tijd door de antibacteriële werking van honing.


Tarwe in de Zeep geeft het een prettige en kruidige geur. Ook zit er natuurlijke kokosolie in de Zeep. Kokosolie is extreem hydraterend en beschermt je huid optimaal. Het is daarom ook ideaal voor huidziekten als acne, eczeem of psoriasis. Ten slotte bevat deze Zeep natuurlijke olijfolie. Olijfolie bevat van nature veel antioxidanten die de huid beschermen tegen stoffen die het verouderingsproces van de huid versnellen. Ze houden je huid gezond en jong. Een perfecte combinatie van natuurlijke, krachtige en verzorgende ingrediënten!

Welke ingrediënten vind je in dit product?

Amandel

Amandel

De natuurlijke amandelen in onze Bars laten je haar weer sterk en gevoed aanvoelen.

Honing

Honing

Met deze lekkernij ervaar je een zachte en sterke huid!

Kokosolie

Kokosolie

Kokosolie heeft een verfrissende en verkoelende werking op de huid.

Tarwe

Tarwe

Tarwe is een fantastisch ingrediënt voor verzorgingsproducten.

Vergelijkbare HappySoaps

Deze producten zijn het meest populair onder onze vaste klanten