Plasticvrije Afwas-set & Vlekkenzeep

Complete en voordelige set

De voordelen van de Plasticvrije Afwas-set & Vlekkenzeep zijn:

100% plasticvrij

100% plasticvrij

Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal

Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal

Helemaal plasticvrij (af)wassen!

Geen grammetje plastic meer te vinden bij het (af)wassen! Door de handige Afwas-set met Vlekkenzeep zijn jouw (af)wasbeurten een stuk milieuvriendelijker en beter voor jou en de planeet! Ervaar schone borden en optimaal gereinigde kleding met de volledige (af)was-set van HappySoaps. Met een heerlijke citroengeur, voor extra frisheid!

Happy Soaps

Wat vind je in deze set?

Onze vrolijke Afwaszeep. De effectieve Vlekkenzeep. Een hoogwaardige afwasborstel van kokos. Stevig houten rekje om de Afwaszeep op te bewaren. Uitlekbakje voor het opdrogen en opvangen van de Afwaszeep.

pH-huidneutraal en vrij van parabenen en sulfaten

Onze Afwaszeep is pH-huidneutraal. Dit betekent dat je geen geïrriteerde handen meer krijgt en de zeep je beschermt tegen allergieën en uitdroging. De Afwaszeep kun je gerust dagelijks gebruiken zonder hier last van te krijgen. Ook vind je geen sulfaten in de Zeep. Deze stoffen kunnen een allergische reactie opwekken of schade aan de huid richten. Ten slotte is onze Afwaszeep vrij van parabenen. Deze stoffen kunnen de huid uitdrogen, doordat het natuurlijke oliën uit de huid onttrekt. Kies voor de natuurlijke Afwaszeep van HappySoaps en vermijd irritaties, uitdroging of allergische reacties.

Happy Soaps
Happy Soaps

Plasticvrije Afwasborstel van Kokos

Dit is dé vervanging voor de traditionele plastic afwasborstel. Deze hoogwaardige Afwasborstel gaat lang mee, zorgt voor een grondige reiniging en heeft een prettig handzaam formaat. Deze borstel werkt perfect in combinatie met onze tintelfrisse Afwaszeep!

Uitlekbakje

Verleng de levensduur van je Afwaszeep en houd je aanrecht schoon en opgeruimd. Gebruik het Uitlekbakje op je Afwaszeep op te leggen. Deze bevat een rekje om de Afwaszeep netjes op te ruimen. Daarnaast vind je een handig uitlekbakje, zodat het aanrecht niet onder de zeepresten zit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met een tijdloos design. Praktisch in overvloed!

Happy Soaps
Happy Soaps

Geen plastic verpakking en vrij van parabenen en sulfaten

Onze vlekkenzeep bevat door zijn solide zeep vorm geen grammetje plastic en is net zo effectief. Door de natuurlijke ingrediënten in de zeep is het vrij van parabenen en sulfaten. Dit zorgt ervoor dat je de Zeep elke dag kan gebruiken, zonder irritaties, allergische reacties of uitdroging te krijgen. Goed voor jou, goed voor de planeet!

Vlekkenzeep

Ongelukken zitten in een klein hoekje en een vlek is zo gemaakt. Met deze 100% plasticvrije vlekkenzeep verwijder je in een handomdraai (vet)vlekken uit o.a. je kleding, diverse soorten textiel en je tafellaken. Dit geheel wordt afgemaakt door de heerlijke tintelfrisse citroengeur van de Vlekkenzeep!

Happy Soaps
Happy Soaps

Afwaszeep

Afwasmiddel op de HappySoaps manier: 100% plasticvrij, vrij van palmolie, vegan en vrij van sulfaten. Deze afwaszeep scheelt heel wat plastic afwasmiddel flessen en is net zo effectief. Dit solide blok ruikt heerlijk naar citroen en heeft een grondige en snelle werking. Happy Washing!

Welke ingrediënten vind je in dit product?

Vergelijkbare HappySoaps

Deze producten zijn het meest populair onder onze vaste klanten