Plasticvrije Afwas-set

Voordelige bundel

De voordelen van de Plasticvrije Afwas-set zijn:

100% plasticvrij

100% plasticvrij

Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal

Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal

Plasticvrij afwassen!

Kies voor milieuvriendelijk én effectieve manier van afwassen. Kies voor de complete Afwas-set van HappySoaps. Maak je borden blinkend schoon, zonder een grammetje plastic te gebruiken. Met een heerlijke citroengeur. Beter voor jou én beter voor de planeet.

Happy Soaps

Wat vind je in deze set?

Onze vrolijke Afwaszeep. Een hoogwaardige afwasborstel van kokos. Stevig houten rekje om de Afwaszeep op te bewaren. Uitlekbakje voor het opdrogen en opvangen van de Afwaszeep.

Alles over de fijne producten in deze set

Afwasmiddel op de HappySoaps manier: 100% plasticvrij, vrij van palmolie, vegan en vrij van sulfaten. Deze afwaszeep scheelt heel wat plastic afwasmiddel flessen en is net zo effectief. Dit solide blok ruikt heerlijk naar citroen en heeft een grondige en snelle werking. Happy Washing!

Happy Soaps
Happy Soaps

pH-huidneutraal en vrij van parabenen en sulfaten

Onze Afwaszeep is pH-huidneutraal. Dit betekent dat je geen geïrriteerde handen meer krijgt en de zeep je beschermt tegen allergieën en uitdroging. De Afwaszeep kun je gerust dagelijks gebruiken zonder hier last van te krijgen. Ook vind je geen sulfaten in de Zeep. Deze stoffen kunnen een allergische reactie of schade aan de huid opwekken. Ten slotte is onze Afwaszeep vrij van parabenen. Deze stoffen kunnen de huid uitdrogen, doordat het natuurlijke oliën uit de huid onttrekt. Kies voor de natuurlijke Afwaszeep van HappySoaps en vermijd irritaties, uitdroging of allergische reacties.

Plasticvrije Afwasborstel van Kokos

Dit is dé vervanging voor de traditionele plastic afwasborstel. Deze hoogwaardige Afwasborstel gaat lang mee, zorgt voor een grondige reiniging en heeft een prettig handzaam formaat. Deze borstel werkt perfect in combinatie met onze tintelfrisse Afwaszeep!

Happy Soaps
Happy Soaps

Uitlekbakje

Verleng de levensduur van je Afwaszeep en houd je aanrecht schoon en opgeruimd. Gebruik het Uitlekbakje om je Afwaszeep op te leggen. Deze bevat een rekje om de Afwaszeep netjes op te ruimen. Daarnaast vind je een handig uitlekbakje, zodat het aanrecht niet onder de zeepresten zit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met een tijdloos design. Praktisch in overvloed!

Waarom overstappen naar een plasticvrij Uitlekbakje?

Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout Stevig materiaal Elegant design Komt levensduur van (Afwas)zeep ten goede

Happy Soaps

Welke ingrediënten vind je in dit product?

Vergelijkbare HappySoaps

Deze producten zijn het meest populair onder onze vaste klanten