Kom werken bij het grootste plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland!

Samen met ons vrolijke team in Apeldoorn maken wij plasticvrije verzorging toegankelijk voor iedereen. We zijn sinds 2019 al enorm gegroeid met 5 miljoen bespaarde plastic flessen, 150+ producten en 1100+ verkooppunten. Maar we hebben nog veel meer groeiambities. Daar hebben we jou voor nodig!

Join #TeamPlasticVrij en draag ook bij aan een plasticvrije wereld

Deze vacatures staan op dit moment open!

Junior Account-manager

40 uur – Apeldoorn

Product Manager

40 uur – Apeldoorn

Account-manager New Business

40 uur – Apeldoorn

Multimedia Designer en Videograaf

40 uur – Apeldoorn

Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst

40 uur – Apeldoorn

Stage Commerciële Economie

Mbo- of hbo-stage – Apeldoorn

Stage Marketing

Mbo- of hbo-stage – Apeldoorn

Stage Sales

Mbo- of hbo-stage – Apeldoorn

Stage Design

Mbo- of hbo-stage – Apeldoorn

Open sollicitatie

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar wil je wel bij HappySoaps werken?Stuur dan zeker een open sollicitatie! We zijn altijd op zoek naar nieuw, vrolijk talent voor ons team.

Waarom bij HappySoaps werken?

Omdat je dan bij het meest innovatieve en grootste plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland werkt. Sinds de oprichting van HappySoaps in 2019 is er heel wat gebeurd. Zo hebben we 120+ producten uitgebracht, 5 miljoen plastic flessen bespaard en meer dan 1300 verkooppunten bij onze missie aangesloten.

Ons verhaal in een notendop

HappySoaps is gestart met de gedachte: waarom staan de cosmeticaschappen vól met plastic shampooflessen? Dat kan toch anders en beter? Het antwoord op deze vraag: onze eigen Shampoo Bars. 100% plasticvrij, vegan, vrij van palmolie en handgemaakt in Nederland met liefde. Met recht een alternatief dat beter voor jou is én de planeet. Na deze introductie zijn we explosief gegroeid en hebben we nog veel meer producten plasticvrij gemaakt (klik hier om meer over ons verhaal te lezen).

Work hard, play hard!

Naast het feit dat je belangrijk werk verricht (op dit moment dobberen er meer dan 10 biljoen stukken plastic in onze mooie zeeën en oceanen), werk je bij HappySoaps in een uniek team. Kleinschalig, ambitieus en jong. We werken samen keihard voor onze missie. Dat maakt het ook juist zo leuk. Samen mooie doelen bereiken, genieten van het resultaat én echt van toegevoegde waarde zijn voor het milieu. Naast het harde werken hebben we natuurlijk ook veel ruimte voor ontspanning. Met gezellige vrijdagmiddagborrels, samen lekker eten, uitjes en andere leuke activiteiten.

Vrolijke arbeidsvoorwaarden

En, om alvast je vraag te beantwoorden 😉 Als je bij HappySoaps werkt hoef je inderdaad nooit meer een plastic fles shampoo te kopen. Alle medewerkers krijgen gratis Shampoo Bars en andere producten. Daarbij kun je hiernaast ook op goede arbeidsvoorwaarden rekenen: goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een laptop/PC plus telefoon van de zaak.

 

Gratis verzending

Op alle bestellingen via Partijenpost. Vanaf 35 euro via brievenbuspakket.

100% plasticvrij

Al onze producten zijn 100% plasticvrij & bevatten natuurlijke ingrediënten.

100% tevredenheid

Niet tevreden? Binnen 14 dagen je geld terug. Neem hiervoor contact op.

Wij helpen je graag!

We staan voor je klaar tussen 10:30 en 19:30. Via Facebook, telefoon of mail.